ŠTEFANOVA TEKMA 2017

ŠTEFANOVA TEKMA

SONY DSC

Ker nam je narava z relativno lepim vremenom dovoljevala smo ribiči ŠRD Markovci izvedli še zadnjo tekmo v lovu rib s plovcem v letu 2017. Vreme je za ta letni čas bilo kar ugodno (res je pihal neprijeten in hladen veter), vendar smo ribiči vajeni še hujših vremenskih nevšečnosti in tako se je 19 tekmovalcev podalo v boj za osvojitev Štefanovega pokala. Vodstvo tekmovanja je za tekmovalce poskrbelo s kuhanim vinom in ga dostavilo na tekmovalno traso oziroma do vsakega posameznega tekmovalca, da si je lahko malo privezal dušo in se istočasno tudi malo pogrel.

Zmagovalec tekme za Štefanov pokal je:

1. mesto: Slavko PLOŠINJAK........ 18.060 kg

2. mesto: Viktor SLAMERŠEK......... 6.680 kg

3. mesto: Srečko KOLAR .................6.600 kg

ISKRENE ČESTITKE

SONY DSC

Viktor SLAMERŠEK vodja tekmovanja: "Celoletni ciklus tekmovanj smo zaključili z Štefanovo tekmo, ker nam je vreme to dovoljevalo. Na splošno pa sem zelo zadovoljen z tekmovanji, ki so se odvijala skozi celo leto. Tekme so bile vzorno organizirane in vodene, ni bilo nobenih pritožb tekmovalcev in vsi smo se imeli lepo in prijetno, kar je tudi cilj takih tekem, kjer je poudarek predvsem na druženju".

Stanislav PETROVIČ podpredsednik ŠRD Markovci:"Sebi in drugim kar naprej dokazujemo, da smo ribiči prijazni in družabni ljudje ne glede na ribolovni uspeh, kajti v vsakem tekmovanju je nekdo tudi zadnji. Ob tej priliki sicer nekoliko z zamudo želim vsem ribičem,simpatizerjem ribolova, ter tudi ostalim krajanom VSE LEPO V LETU 2018".

Ignac Habjanič