ZAKLJUČEK DRUŠTVENE LIGE ŠRD MARKOVCI 2018

SONY DSC

V petek 26. 10. 2018 smo imeli ribiči ŠRD Markovci uradni zaključek društvene lige za tekoče leto, ter podelitev pokalov za dosežene rezultate v jesenskem delu tekmovanja, torej za zmagovalca jesenskega dela tekmovanja. S seštevkom spomladanskega in jesenskega dela pa smo dobili tudi skupnega zmagovalca društvene lige za leto 2018. Jesenski zmagovalec lige je: Ferdo ŠKVORC, drugouvrščeni Leopold PERGER in tretjeuvrščeni Dušan HORVAT. Po seštevku rezultatov spomladanskega in jesenskega dela pa je stanje sledeče:

SONY DSC

3. mesto : Ferdo ŠKVORC ....................524.930 kg

2. mesto : Dušan HORVAT....................579.360 kg

1. mesto : Leopold PERGER...................635.920 kg

Torej zmagovalec društvene lige ŠRD Markovci za leto 2018 je Leopold Perger. Iskrene čestitke vsem trem prejemnikom pokalov.

Zmagovalec lige Leopold Perger: "Jesenski del je bil nekoliko slabši od spomladanskega pa vendar še vedno dovolj dober za prvo mesto. S tem rezultatom dokazujem, da se starejši ribiči še vedno lahko uspešno kosamo z precej mlajšimi".

Predsednik ŠRD Markovci Viktor Slameršak:"Tekmovanje v ligi smo uspešno pripeljali do konca brez nekih večjih težav in problemov. Tekme so bile zelo dobro obiskane, saj je povprečje udeležbe na tekmi 30 tekmovalcev. Kar nekaj težav nam je sicer v spomladanskem času naredila narava z zelo visokim vodostajem, ko so se po parkirišču sprehajale-plavale ribe in smo se morali z že sprejetimi termini za tekme prilagajati dejanskemu stanju. Vsi ribiči vljudno vabljeni na ligaške tekme tudi v naslednjem letu".

SONY DSC

Lep ribiški pozdrav DOBER PRIJEM,

Ignac Habjanič