Zaključek društvene lige 2017

ZAKLJUČEK LIGE ŠRD MARKOVCI ZA LETO 2017

SONY DSC

Člani-ribiči ŠRD Markovci smo imeli v petek 13. 10.. 2017 uradni zaključek lige ŠRD Markovci in svečano razglasitev ter podelitev pokalov za dosežene uspehe v letu 2017. Tekmovanje v ligi je razdeljeno v dva dela in sicer spomladanski in jesenski del, v vsakem pa šteje za uvrstitev sedem uspešnejših tekem in seštevek da končnega zmagovalca lige. Za osvežitev spomina naj omenim, da je v spomladanskem delu bil prvi Srečko ARNUŠ, drugi Dušan HORVAT in tretji Janko HORVAT.

V jesenskem delu je bil prvi zopet Srečko ARNUŠ, drugi Janko PETROVIČ in tretji Viktor SLAMERŠEK. Po seštetju točk in kilogramov je skupni zmagovalec lige ŠRD Markovci za leto 2017 Srečko ARNUŠ, drugi Janko PETROVIČ in tretji Viktor SLAMERŠEK. Iskrene čestitke. Pokal je prejel tudi Ferdo ŠKVORC kot najstarejši tekmovalec.

SONY DSC

Spodbuden pa je tudi podatek, da je od skupnega članstva več kot polovica članov tekmovala v ligi in sicer 45 članov (nekateri samo občasno). Omeniti velja da so tekmovalci, ki so nastopili vsaj deset krat dobili bon za 30 evrov, torej v celoti povrnjeno pristojbino-startnino.

Stanislav PETROVIČ podpredsednik ŠRD Markovci se je vsem zahvalil za sodelovanje, čestital prejemnikom pokalov in jih povabil na tako številno sodelovanje tudi v prihodnjem letu.

SONY DSC

Srečko ARNUŠ zmagovalec lige ŠRD Markovci za leto 2017: "Mislim, da je moje skupno prvo mesto-zmaga povsem zasluženo saj sem zmagal v spomladanskem in jesenskem delu. Med tako uspešnimi sotekmovalci pa to vseeno ni bilo lahko delo saj je razlika med dobitniki pokalov zelo majhna.

lep ribiški pozdrav DOBER PRIJEM

Ignac Habjanič